Korkolaskuri

Korkolaskurilla selvität helposti kuinka paljon kokonaiskustannukset on esimerkiksi luottokortilla ostaessa tai pikavippilainoissa.

Korkolaskuri

kuukautta
%

Lainan kokonaiskustannukset

Kuukausierä
Todellinen vuosikorko
Maksuerien määrä maksuerää (kk)
Korkojen osuus
Lainanhoitokulujen osuus
Maksuton lainan kilpailutusOmalaina.fi

Korkolaskurin käyttö

Korkolaskurin avulla koron laskeminen lainalle on helppoa. Korkolaskurin avulla selvität esimerkiksi luottokorttiostosten tai pikavippien todelliset kustannukset.

Esimerkiksi: ostat visalla tai muulla luottokortilla 2500 euron ostoksen ja suunnittelet maksavasi sen 6 kuukaudessa takaisin. Pankki on ilmoittanut luoton koroksi 8,5 % ja tilinhoito maksu on 2,50 €/kk. Tällöin koron ja kulujen osuudeksi tulee 77,34 € ja kokonaiskustannukseksi 2 577,34 €.

Korkolaskuria voi myös käyttää apuna, kun laskee vanhojen luottojen yhdistämisen kannattavuutta. Mikäli sinulla on useita korkeakorkoisia lainoja ja pikavippejä, niiden maksaminen pois uudella edullisemmalla lainalla voi parhaimmillaan säästää jopa satoja euroja kuukaudessa. Se, mistä paras yhdistelylaina löytyy, on vertailtava itse huolellisesti. Kun olet saanut hyvän yhdistelylainatarjouksen, laita uuden lainan korko korkolaskuriimme ja vertaa kustannuksia nykyisiin luottoihisi. Mikäli säästät kuluissa, velkojen yhdistäminen kannattaa tehdä.

Sinua saattaisi kiinnostaa myös